Acest Site foloseste cookies. Continuand sa navigati site-ul va insemna ca sunteti de acord cu termenii nostri de utilizare Accept
logo


Conferință Națională a Societății Române de Neurologie Pediatrică

Prima Conferință Națională a Societății Române de Neurologie Pediatrică cu participare internațională
Hotel Ramada Parc – Bucuresti
22-23 noiembrie 2013

Curs Preconferinta cu tema “Afectiuni acute si urgente in neurologia pediatrica”
Hotel Ramada Plaza – Bucuresti
20 – 21 noiembrie 2013

Dragi colegi,

Avem plăcerea și onoarea de a vă invita în numele Comitetului de Organizare și al Comitetului Stiințific, să participați la Prima Conferință Națională a Societății Române de Neurologie Pediatrică (SRNP) cu participare internațională ce va avea loc în București în perioada 22-23 noiembrie 2013.
În ultimii 20 de ani am asistat la o dezvoltare marcată a specialității de neurologie pediatrică ce se dovedește a fi un domeniu foarte complex.
Scopul conferinței noastre este acela de a promova neurologia pediatrică și de a facilita schimbul de informații și de experiență între medicii neurologi pediatri dar și de alte specialități, de a ajuta membrii SRNP să iși dezvolte cunoștințele în diferite domenii ale neurologiei pediatrice.
În cadrul programului științific al conferinței ne-am propus să acoperim cât mai multe dintre domeniile esențiale ale specialității. Programul conferinței va fi alcătuit din prezentări în sesiuni plenare și comunicări orale susținute de invitați străini și specialiști din țară, temele abordate fiind “Accidentul vascular cerebral la copil”,”Boli neuromusculare”, “Boli neurologice inflamatorii” ,”Boli neurologice metabolice”. O atenție deosebită va fi acordată prezentărilor sub forma de postere. Tinerii rezidenți și specialiști vor avea posibilitatea de a beneficia de experiența specialiștilor prin discuții directe în cadrul unor cursuri matinale, așa numitele cursuri “Meet the experts”.

Vom începe cu un Curs Preconferință în zilele de 20-21 noiembrie abordând “Afecțiuni acute în neurologia pediatrică” oferind oportunitatea unei participări interactive și a unor discuții într-o atmosfera placută și prietenoasă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la conferința SRNP și vă încurajăm să participați activ prin trimiterea rezumatelor pentru prezentări orale și postere. Avem certitudinea că prin participarea Dumneavoastră vom reuși să facem din acest eveniment un succes și o tradiție.

Vă aşteptăm cu drag,
Profesor dr. Sanda Măgureanu
Președinde Onorific Conferință SRNP

Dr Carmen Burloiu
Preşedintele Societății Române de Neurologie Pediatrică

Pagina WEB a evenimentului http://www.rotravelplus.eu/neurologiepediatrica