Acest Site foloseste cookies. Continuand sa navigati site-ul va insemna ca sunteti de acord cu termenii nostri de utilizare Accept
logo


Actualizare date

SRNP are drept scop  promovarea specialității de neurologie pediatrică prin desfășurarea de activități științifice medicale, de cercetare, educare și formare în neurologia pediatrică.

 

În calitate de membru al SRNP din evidențele noastre, vă rugăm să ne ajutați să reactualizăm baza de date a societății cu datele dumneavoastră.

 

În acest sens este necesar să intrați pe site-ul societății accesand https://srnp.ro/ la sectiunea Membership si să completați Formular de Inscriere în  varianta Word: Nume,  Prenume,  specialitate,  grad profesional,  număr de telefon mobil,  adresa e-mail,  adresa domiciliu  si  locul de muncă,  sa achitați taxa de membru afișata pe site la Taxa membru in functie de categoria unde va incadrati medic primar,  medic specialist,  medic rezident,  profesiuni asociate si sa trimiteti copie dupa OP-ul la observatiile din formularul online respectiv.

 

Membru – Taxa anuala 2021
  • Medici primari neurologie pediatrică și neuropsihiatrii 150 lei
  • Medici specialiști neurologie pediatrică și neuropsihiatrii și medici din alte specialităţi 150 lei
  • Medici rezidenți neurologie pediatrică 70 lei
  • Medici rezidenți din alte specialități, specialiști profesiuni asociate (kinetoterapeuți, psihologi) 70 lei.

 

Vă reamintim câteva detalii privind taxa de membru SRPN:
– taxa de membru trebuie achitată până la data de 1 iulie a anului în curs;
– taxa de membru oferă: un mesaj de ”alert” inștiințare rapidă despre manifestările științifice care au loc, reduceri ale taxelor de participarea la congrese, conferinte, simpozioane
Va reamintim ca neplata 2 ani consecutivi a taxei de membru are drept consecință pierderea calității de membru al SRNP.